Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Targ de Turism Tara Dornelor
Galerie Foto |
Back
Forward
Targ de Turism Tara Dornelor
Activitati Alsys Travel
Tara: Romania
Locatie: Vatra Dornei
De la: 2013-07-19
Pana la: 2013-07-21
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 0  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Targ de Turism Tara Dornelor

La sfarsitul lunii iulie, Alsys Travel a participat la Targul de Tursim Tara Dornelor, la invitatia organizatorilor: Casa Memoriala „Lucian Blaga”din Vatra Dornei, Consiliul Judetean Suceava si Primarii din Bazinul Dornelor si a gazdei evenimentului, Hotelul Belvedere din Vatra Dornei.
 
Prima editie a Targului de Turism Tara Dornelor a pus in valoare unicitatea zonei, data de frumusetea naturii, de o gama variata de produse alimentare ecologice, vechi si frumoase traditii si obiceiuri populare, unitati de cazare diverse, de la pensiunile agroturistice pana la hoteluri cu un nivel ridicat de confort si tratament balneo-climateric si renumita gastronomie si ospitalitate bucovineana.

Reprezentantii agentiei Alsys Travel s-au putut bucura de toate frumusetile din regiunea Vatra Dornei, au vizitat localitati pitoresti, in care au fost intampinati cu bucate traditionale si au purtat discutii cu primarii, despre posibilitatile de dezvoltare turistica a zonei.

Concluzia noastra este ca avem o tara minunata, iar Bucovina merita cu siguranta un loc de top pe harta turistica a Romaniei.

Gasiti mai multe fotografii din excursia noastra la Vatra Dornei pe pagina noastra de Facebook.

F_facebook-icon
1sigla_anat