Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Sara Hotel 3*
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Neptun hotel Sara Hotel 3*
Descriere: Hotel Sara este situat în centrul staţiunii Neptun lângă un lac, la o distanţă de o plimbare de 10 minute de plajă. Oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice. Vă puteţi relaxa în grădina din jurul proprietăţii, vă puteţi bucura de un grătar sau puteţi merge la pescuit. Sara nu are un restaurant, dar puteţi găsi în vecinătate mai multe locuri unde puteţi mânca. Facilități oferite de Hotel Sara General bar, recepţie deschisă non

Sara Hotel 3*
Romania
Tara: Romania
Locatie: Neptun
De la: 2016-06-01
Pana la: 2016-09-11
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 300  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
de la 300 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun inclus
de la 450 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun inclus + pranz sau cina
de la 600 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun inclus + pranz + cina  

Adresa: Str. Trandafirilor, Neptun, jud.Constanta
Situare: pe malul lacului, langa calul Balan, in spatele bisericii din Neptun, fostul hotel Midia
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare
Dotari generale: 3 nivele, 107 camere duble, spatiu verde cu loc de joaca special amenajat pentru copii, internet wirlless, parcare, terasa exterioara.

Turistii beneficiaza de cate 2 sezlonguri si o masuta, pentru fiecare camera, in mod GRATUIT, pe plaja hotelului.


Dotari camere:
  minibar, TV-LCD, cablu, incluse in tarif,  baie cu dus/wc, seif, internet wirelless. Camerele duble de la etaj, sunt repartizate pe 3 nivele, 26 au pat matrimonial, resul sunt dotate cu 2 paturi separate. Toate camerele duble de la etaj au o terasa cu vedere spre lac, mare si gradina din jurul hotelului.Camerele duble de la parter, noua dintre ele avand pat matrimonial iar restul sunt dotate cu 2 paruri separate. Camerele de la parter nu au balcon dar au o superba prieliste spre gradina hotelului.
Servicii de masa: micul dejun in sistem  bufet suedez iar celelalte mese in sistem bon valoric. Hotelul nu dispune de restaurant propriu. 
Facilitati   copii: Pentru copii (maxim 2 copii in camera cu parintii) pana la varsta de 12 ani se ofera gratuitate la cazare in camera cu parintii, daca se doreste pat pliant se achita 50 % din valoarea unui loc de cazare.Primul copil cu varsta intre 12-18 ani neimpliniti achita 25% din valoarea unui loc de cazare fara pat pliant asigurat,al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat pliant asigurat. Se accepta un singur pat pliant in camera dubla.
Micul dejun  este inclus in pret si este asigurat  in incinta hotelului in sistem de bufet suedez. Servicii mic dejun pentru copii :0 -1.99 ani beneficiaza de gratuitate
2 – 11.99 ani se incaseaza 50%
> 12 ani se incaseaza 100%

NU se accepta animale de companie.

F_facebook-icon
1sigla_anat