Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Majestic 3* - Olimp
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Olimp hotel Majestic 3* - Olimp
Descriere: Situat în sudul judeţului Constanţa, hotelul Majestic Olimp se află într-un loc foarte liniştit şi verde, având camere cu aer condiţionat şi o plajă privată. Preţul camerei include accesul la piscina în aer liber, sala de fitness, saună, locurile de joacă din interior şi de afară, precum şi gimnastică acvatică. În fiecare seară, puteţi petrece un timp minunat la restaurantul în aer liber, unde puteţi gusta specialităţi româneşti

Majestic 3* - Olimp
Romania
Tara: Romania
Locatie: Olimp
De la: 2016-05-25
Pana la: 2016-09-14
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 344  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

  de la 344 lei/persoana/sejur 5 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus

de la 594 lei/persoana/sejur 5 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus + pranz sau cina
de la 844 lei/persoana/sejur 5 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus + pranz + cina
 
 

Adresa: Str. Olimp, jud.Constanta
Situare:
în centrul statiunii Olimp, la 150 m de plaja.
Plaja:
în golf, semiindiguita, larga, nisipoasa si intrare lina în mare

Dotari generale:
206 camere duble, 13 apartamente, restaurante, baruri; pastrare valori, presa, camera bagaj; sala fitness, sauna; acces piscine; parcare auto in limita locurilor disponibile; loc de joaca pentru copii; internet wireless; sezlonguri la piscine; aqua gym – servicii gratuite. sala masaj; salon frizerie, coafura, cosmetica; spalat, calcat; telefon international, national, fax; jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa, darts); sala conferinta – servicii contra cost.

Dotari camere:
camere duble cu tv color, minibar, telefon, aer conditionat, baie; apartamente cu living, dormitor, tv color, minibar, telefon, aer conditionat, baie. Toate spatiile de cazare nu au balcon.

Servicii masa:
Mic dejun  - bufet suedez. Restaurant a la carte cu specific national si international. Restul meselor in sistem bonuri valorice.

Facilitati copii
Primul copil 0-9 ani are gratuitate la cazare si masa (mic dejun) cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii.
Doi adulti si doi copii 0-9 ani au gratuitate la cazare cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii, primul copil are gratuitate la masa (mic dejun) , al doilea platind 50% din masa (mic dejun).
Un adult si un copil in varsta de 9-12 ani vor fi cazati in camera dubla in regim de single, copilul urmand a plati 50% din serviciile de masa ( mic dejun).
Doi adulti si un copil 9-12 ani vor fi cazati in camera dubla, copilul gratuit cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii, la masa (mic dejun) platind 50%.
Doi adulti si un copil peste 12 ani vor fi cazati in camera dubla, copilul plateste 50% dintr-un loc de cazare pat suplimentar, la masa (mic dejun) platiind 100%.
Pentru extra-bed se va achita 50% din valoarea locului in camera dubla.

 

In perioadele 25.05-15.06.2016 si 01.09-15.09.2016, pentru turistii al caror sejur se incadreaza integral in aceste perioade, se ofera 14=10 (zile), 7=5 (zile), doar la tariful de cazare, masa achitandu-se integral. Vor fi luate in calcul voucherele care au mentionate titlul ofertei.Aceste oferte nu sunt valabile pentru "inscrieri timpurii''.
''Ofertele speciale'' sunt valabile in limita locurilor disponibile, cu acordul in prealabil al prestatorului.In cazul in care pe vouchere nu este mentionat titlul ofertei, nu se vor lua in consideratie obiectiile facute ulterior, in ceea ce priveste modul in care au fost facturate serviciile comandate.
Servicii contra cost:
spalat, calcat, telefon international, national, fax,jocuri de divertisment pentru adulti (sah,table,tenis de masa, darts),sala conferinta.

Nu este permis accesul animalelor de companie in hotel.

F_facebook-icon
1sigla_anat