Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_California 3*
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Cap Aurora hotel California 3*
Descriere: Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, Hotel California este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care înainteaza spectaculos în mare si beneficiaza de o arhitectura unica în peisajul litoralului românesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor. Hotelul California iti ofera optiunea alegerii intre 110 camere c

California 3*
Romania
Tara: Romania
Locatie: Cap Aurora
De la: 2016-06-01
Pana la: 2016-09-14
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 300  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
de la 300 Lei/persoana/sejur 5 nopti fara masa
de la 450 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun
de la 690 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun + cina
de la 720 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun + pranz
de la 900 lei/persoana/sejur 5 nopti cu mic dejun + pranz + cina  

Adresa: Jupiter, cod 905502,
Situare:
situat la 20 m de mare, plaja fiind nisipoasa, cu intrare lina in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
 
Facilitati hotel:
2 sali de conferinta, restaurant cu aer conditionat, piscina in aer liber si piscina copii, cocktail bar la piscina, terasa cu muzica live, pizzerie-cuptor cu lemne, sauna, jacuzzi, plaja proprie, Wi-Fi gratuit in tot hotelul, bar de zi, parcare, loc de joaca pentru copii.
 
Facilitati camere:
110 camere duble, 3 apartamente- compuse din living si dormitor, aer conditionat, TV cablu, Wi-Fi gratuit, minibar, baie cu dus, balcon, telefon. Apartamentul are dormitor matrimonial, living cu canapea extensibila, toaleta cu dus, vedere mare.
Masa:
se acorda in restaurant propriu 3*, mic dejun in regim bufet, restul meselor (pranz si cina) a la carte in sistem cont valoric. Cina se poote servi in oricare dintre restaurantele grupului pe baza de rezervare (Restaurant Delta, Restaurant California, Restaurant Cucina Italiana, Restaurant Fish&Grill (pe malul marii langa plaja copiilor).
 

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
maxim 2 copii intre 0–12 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate 100% la cazare cu un pat suplimentar inclus; persoanele peste 12 ani achita loc intreg cu pat suplimentar asigurat.
Servicii masa copii:
gratuitate la mic dejun pentru unul sau doi copii cu varsta sub 12 ani in cazul in care adultii achizioneaza pachet cu mic dejun; pranz/cina - 50% din valoarea mesei unui adult (0-12 ani neimpliniti) sau 100% peste 12 ani. Gratuit cazare si pensiune completa pentru copii 0-12 ani (neimpliniti) daca parintii achita pensiune completa.

Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.

F_facebook-icon
1sigla_anat