Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Odihna si tratament Hotel Ferdinant
Galerie Foto |
Back
Forward

Atractii locale

834435318d3dcf84a675917b000aa91b
Titlu: Baile Herculane

Descriere:
Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled iar prin asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.
Atestarea documentara a statiunii dateaza din anii 153 e.n. in perioada civilizatiei romane, statiunea a fost constituit un important punct de atractie pentru aristrocatia Romei antice.
impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi in Dacia le-au inchinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules.
Din 1736 incepe reconstructia si modernizarea « bailor », a cailor de acces, granicierii banateni construind aici majoritatea edificiilor din statiune, care poarta amprenta unui baroc austriac impresionant.
Statiunea a fost vizitata de-a lungul timpului de mari personalitati, cum ar fi : imparatul Iosif al II-lea , imparatul Francisc I si imparateasa Charlotte, imparatul Franz Iosef si imparateasa Elisabeta.
Existenta neintrerupta de doua milenii a statiuni Baile-Herculane a fost favorizata de eficacitatea miraculoasa a izvoarelor termale, dar si de pitoreasca asezare a statiunii intr-o vale adapostita de munti, de o frumusete aparte.
Dotarea tehnico-edilitara de prim rang la un confort de inalta tinuta si bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneara clasica la diverse metode de f

Odihna si tratament Hotel Ferdinant
Turism Balnear Romania
Tara: Romania
Locatie: Baile Herculane
De la: 2017-09-16
Pana la: 2017-12-23
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 210  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 
                                            Odihna si tratament
Hotel Ferdinant 3*
 
210 Ron/ pers/ DBL
175 Ron/Camera single
350 Ron/Apartament 

Cazare

Oferta valabila pentru cazare cu mic dejun inclus (sistem bufet) la minim 4 nopti
 
Masa


 - Pranz (in valoare de 35 lei/ zi/ persoana)
 - Cina (in valoare de 35 lei/ zi/ persoana)

 

Pranzul sau/ si cina se servesc in sistem bufet

Tratament

 - 4 proceduri medicale/ zi/ persoana
 - 40 Ron/ zi/ persoana


Pachetul contine :

 - Micul dejun este inclus in tariful de cazare
 - Masa (pranzul si/ sau cina) se servesc in sistem bufet
 - Tratament: 1 pachet tratament balnear include 4 proceduri/ zi, la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele:
hidroterapie de grup in piscina de tratament cu apa termosulfuroasa sau termosalina (functie de sezon), electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert, unde scurte, ultrasunete, magnetoterapie), aplicatii cu parafina. Toate procedurile se fac numai asistate de personalul specializat al hotelului.


Facilitati gratuite:

 - Internet wireless atat in zona de lobby cat si in camere
 - Parcare supravegheata video
 - Accesul la sala de fitness
 - Accesul la Miniclubul Ferdinand
 
Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle)

Suplimentar
 
 - Contracost se pot efectua si alte proceduri (masaje, acupunctura, kinetoterapie, dus subacval, jacuzzi, impachetari cu namol
 
Tarifele nu includ Taxa de statiune in cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii. 

F_facebook-icon
1sigla_anat