Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Concert Depeche Mode
Galerie Foto |
Back
Forward
Concert Depeche Mode
Concerte
Tara: Germania
Locatie: Munchen
De la: 2017-06-09
Pana la: 2017-06-11
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 219  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 
Concert Depeche Mode – Munchen, 09 iunie 2017
Depeche Mode este o formație britanică de muzică synthpop/electronic fondată în 1980 în orașul Basildon, din comitatul Essex, provincia Anglia din Marea Britanie. Este una dintre cele mai longevive și de succes formații apărute în perioada New Wave și New Romantic, dar erau de fapt parte a scenei "futuriste" alături de Soft CellGary Numan și The Human League. Multe din videoclipurile lor au fost difuzate în heavy rotation pe MTV.

Se estimează că până în 2006 Depeche Mode au vândut peste 73 de milioane de albume în întreaga lume și au avut patruzeci și patru de piese în UK Singles Chart. Au avut mai multe melodii de top 40 în Marea Britanie fără a fi #1 decât orice alt artist și au influențat mulți din artiștii cunoscuți de astăzi, în parte datorită tehnicilor de înregistrare și utilizării de mostre (sampling). Deși foarte influenți în scena modernă electro-dance, rămân de obicei clasificați în genul alternativ.

Depeche Mode a fost fondat în 1980 de Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitară, voce, compozitor principal după 1981), Andrew Fletcher (clape secundare) și Vince Clarke (clape, compozitor principal 1980-81). Vince Clarke a părăsit formația după lansarea albumului de debut din 1981; curând înlocuit de Alan Wilder (clape primare) care a cântat în formație din 1982 până în 1995. După plecarea lui Wilder, Gahan, Gore și Fletcher au continuat să interpreteze ca trio.

 

Hotel Germania 3*

Tarif/ loc in camera dubla =219 euro

 

Tariful include:

 – 2 nopti cazare

– mic dejun

– bilet de acces la concertul Depeche Mode de la Munchen, categoria 6 (loc pe scaun)

– taxa de livrare a biletelor in Romania

 

Tariful nu include:

 – asigurarea medicala

– supliment categorie: categoria 5 (+1 0euro/persona), categoria 4 standing (+15 euro/persona), categoria 3 (+20 euro/persona), categoria 2 (+25 euro/persona), categoria 1 (+40 euro/persona)

– transport pana la/ de la Munchen

 

La cerere:

 – prelungirea sau modificarea perioadei de cazare/ hotel de categorie superioara

– transferuri aeroport – hotel – aeroport

 

Observatii:

 – clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

– oferta este valabila in limita locurilor disponibile, tarifele sunt exprimate in Euro/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic.

– biletele nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic care sa cuprinda cazare si alte servicii turistice

– concertul Depeche Mode are loc pe `Olympiastadion Munchen‘ din Munchen,  in data de 09 iunie 2017

– perioada de cazare la Munchen este 09-11 iunie 2017; 

F_facebook-icon
1sigla_anat