Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
Galerie Foto
Back
  • Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
  • Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
  • Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
  • Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
  • Cazare Ungaria Budapesta Gerand Touring Hotel
Forward
Rezerva acum
Nume: *
Prenume: *
De la: Calendar_img   Pana la: Calendar_img
Telefon:
Email: *
Mentiuni speciale.:
Cryptographp Picture Reload *
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Gerand Touring Hotel
Stele:Stele1Stele1
Tara: Ungaria
Locatie: Budapesta
Oras: Budapesta
Adresa: Punkosdfurdo u. 38, 03. Óbuda, 1039 Budapesta
Numar camere: 122
Pret: de la 14 €
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
Pentru tarife alegeti perioada de cazare si tipul camerei
De la: Pana la: Tip camera:
Calendar_img Calendar_img
 
Descriere:
 
Hotel Touring se găseşte în partea de nord a părţii de Buda a capitalei, aproape de zona istorică Aquincum, la o distanţă de 300 de metri de Dunăre, într-o frumoasă zonă verde. Hotelul îşi aşreapră oaspeţii cu camere dotate cu duş, cu restaurant, cu săli de conferinţe şi o grădină de vară.

În clădirea hotelului oaspeţii au la dispoziţie 78 de camere cu patru paturi, 8 camere duble cu baie comună aflată pe coridor, 44 de camere duble cu baie proprie şi 6 apartamente pentru două persoane. Pentru camerele care au numai chiuvetă, se oferă câte două băi comune (separat pentru femei şi bărbaţi) pe coridor, la fiecare etaj. Camerele cu chiuvetă sunt dotate cu frigider şi telefon, iar cele cu baie proprie sunt dotate cu televizor cu programe satelit, frigider şi telefon. Zece dintre camerele cu baie proprie sunt rezervate pentru oaspeţi nefumători.

Oaspeţii care sosesc cu maşina pot ajunge la hotel urmând şoseaua Szentendrei, apoi mergând spre dreapta (după aproximativ 200 de metri) după staţia de benzină din cartierul Bekasmegyer; cei care sosesc cu trenul suburban HEV, trebuie sa urce la staţia din piaţa Batthyany ter şi să coboare la Bekasmegyer (apoi să meargă circa 5 minute pe jos), sau să urce în autobuzul numărul 34 în partea de Pesta a podului Arpad-híd.

De la hotel cei dornici pot porni cu uşurinţă în excursii spre atracţiile turistice din Cotul Dunării, atât cu mijloace de transport în comun cât şi cu autoturismele proprii.
Hotelul oferă pe lângă cazare şi următoarele servicii: locuri de parcare, organizare de programe, posibilitate de xerox şi telefax, legătură Internet, slă de jocuri (fotbal de masă, biliard, darts), seif central la recepţie, plată cu carte de credit, magazin de suveniruri, pătuţ special pentru bebeluşi şi văniţă pentru copii.
Servicii:
Nu sunt

Atractii locale

F_facebook-icon
1sigla_anat